Menu

Kontakt
×
Ansøgning

Overskrift

Søg stillingen: Assens Fjernvarme - Administration

Udfyld dine oplysninger herunder

Vedhæft din ansøgning og CV

Maximum file size: 268.44MB

Afkrydsningsfelter
Ansøgning Uopfordret

Overskrift

Søg uopfordret

Udfyld dine oplysninger herunder

Vedhæft din ansøgning og CV

Maximum file size: 268.44MB

Afkrydsningsfelter

Den nye administrationsbygning til Assens Fjernvarme er opført i en rustik stil med synlige betonelementer, rå betongulve og sort stål, for at man oplever en ”kraftværks-fornemmelse” samtidig med at det er en top moderne kontorbygning.
Konstruktionen er udført med en bærende struktur i betonelementer og komposit søjler og bjælker, samt en facade i Mineraluldselementer. Bygningen er opført som tilbygning til den eksisterende kedelcentral, som noget specielt er bygningen opført omkring den eksisterende skorsten, og skorstenen går derfor op igennem alle fire etager
Der har været stor fokus på at opnå optimal indeklima og derfor er der anvendt klimalofter, som både kan varme og køle hvert enkelt rum individuelt samt dagslystyret belysning. Ventilationen er udført med diffus indblæsning gennem loftet, for at undgå trækgener. Det hele styres via komplet CTS-anlæg, så man også sikrer en optimal energioptimering i driften.
Øverst i bygningen er kantinen placeret så alle medarbejder på Assens Fjernvarme i deres pauser, kan nyde den fantastiske udsigt over Lillebælt.

Entreprisetype: Totalentreprise i åben kalkulation
Byggeritype: Tilbygning, Erhverv, administration
Bygherre: Assens Fjernvarme Produktion A/S
Etager: 5
Bruttoareal: 1.943 m²
Færdigbygget: Juni 2024
Entreprisesum: 41.500.000 kr. ekskl. moms