Menu

Kontakt
×
Ansøgning

Overskrift

Søg stillingen: Profil

Udfyld dine oplysninger herunder

Vedhæft din ansøgning og CV

Størst tilladte upload: 268.44MB
Afkrydsningsfelter
Ansøgning Uopfordret

Overskrift

Søg uopfordret

Udfyld dine oplysninger herunder

Vedhæft din ansøgning og CV

Størst tilladte upload: 268.44MB
Afkrydsningsfelter

Hvem er vi?

Palle Johansen er en løsnings- og samarbejdsorienteret bygge- og anlægsvirksomhed, hvor personlig kontakt og høj kvalitet er kerneværdier.

Vi er beliggende i Assens og udfører arbejde på hele Fyn og trekantområdet.  

AME udfører egenproduktion inden for jord, kloak, beton og murer, med hovedvægt på hoved- og totalentrepriser inden for især erhvervsbyggeri og boliger. 

Vi fortrækker åbenhed fra start til slut og har mange bygherrer, som vi bygger for gentagende gange i partnering/åben kalkulation. Vi forsøger at yde den bedst mulige service og rådgivning, og hjælper vores kunder med ærlig rådgivning gennem alle byggeriets faser. 

Palle Johansen er en virksomhed med snart 70 år på bagen i den samme families eje, virksomheden er dog ældre end 70 år da Palle Johansens farfar, Viggo Johansen købte en allerede etableret murerforretning, og derigennem gav sit bidrag til hvad firmaet er i dag. 

Virksomheden ejes i dag af Palle Johansen, Claus Jørgensen og Jacob Lundgaard i fællesskab, og drives fra Assens med hjælp fra deres faste medarbejderstab. 

Vores målsætning

Palle Johansen vil være den bedste samarbejdspartner du kan få til dit projekt. Vi arbejder hårdt for at overholde både pris og tid på dit projekt, på samme tid går vi langt for at lette byrden fra dit byggeri, ved fra starten at klarlægge, hvad du som bygherre ønsker at være indblandet i og tage beslutninger om, og hvorledes du ønsker at bygge. 

Vi lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed. Vores erfaring er, at et åbent samarbejde, give den rette dialog, som sikre at slutproduktet opfylder ønsker og behov bedst muligt. 

Værdier / CSR

Hos Palle Johansen har vi et stort engagement i at hjælpe de i samfundet, der har behov for hjælp med at komme på arbejdsmarkedet. Vi har ofte flere på flexjob, jobprøvning, pension og i praktik. Disse medarbejdere indgår så vidt muligt på lige fod med virksomhedens øvrige ansatte. 

Flere af de medarbejdere, der har været i disse stillinger, er i dag fastansat, eller under uddannelse. 

Bæredygtighed

Bæredygtighed er noget der bliver taget seriøst i AME, vi ønsker at følge med tiden og derfor har vi også fokus på dette.

I Samarbejde med udvikling Assens og 2 andre virksomheder i Assens Kommune, deltager vi i et projekt i samarbejde med Realdania, hvor vi har flere medarbejdere på en kursusrække inden for bæredygtig byggeri. Det gælder både projekteringsdelen og selve udførelsen.

Derud over, gennemfører vi i 2022-2023 en produktionshal for Broen A/S, som bliver certificeret som DGNB Guld, som er en tysk bæredygtigheds klassifikation, som er mest udbredt i Danmark.