Menu

Kontakt
×
Ansøgning

Overskrift

Søg stillingen: Profil

Udfyld dine oplysninger herunder

Vedhæft din ansøgning og CV

Maximum file size: 268.44MB

Afkrydsningsfelter
Ansøgning Uopfordret

Overskrift

Søg uopfordret

Udfyld dine oplysninger herunder

Vedhæft din ansøgning og CV

Maximum file size: 268.44MB

Afkrydsningsfelter

Hvem er vi?

Palle Johansen A/S er en løsnings- og samarbejdsorienteret bygge- og anlægsvirksomhed, hvor personlig kontakt og høj kvalitet er vore kerneværdier.

Vi er beliggende i Assens og udfører primært arbejde på Fyn og i trekantområdet, men kører gerne i resten af landet hvis der er behov, for os.  

Palle Johansen A/S udfører egenproduktion inden for jord, kloak, beton og murer, med hovedvægt på hoved- og totalentrepriser inden for især erhvervsbyggeri og boliger. 

Vi fortrækker åbenhed fra start til slut og har mange bygherrer, som vi bygger for gentagende gange i partnering / åben kalkulation. Vi forsøger at yde den bedst mulige service og rådgivning, og hjælper vores kunder med ærlig rådgivning gennem alle byggeriets faser. 

Palle Johansen A/S er en virksomhed med snart 70 år på bagen i den samme families eje, virksomheden er dog ældre end 70 år da Palle Johansens farfar, Viggo Johansen købte, en allerede etableret murerforretning, og derigennem gav sit bidrag til hvad firmaet er i dag. 

Virksomheden ejes i dag af Palle Johansen, Claus Jørgensen og Jacob Lundgaard i fællesskab, og drives fra Assens med hjælp fra deres faste medarbejderstab. 

Vores målsætning

Palle Johansen A/S vil være den bedste samarbejdspartner du kan få til dit projekt. Vi arbejder hårdt og vedholdende for at overholde både pris og tid på dit projekt, på samme tid går vi langt for at lette byrden fra dit byggeri, ved fra starten at klarlægge, hvad du som bygherre ønsker at være indblandet i og tage beslutninger om, og hvorledes du ønsker at bygge. 

Vi lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed. Vores erfaring er, at et åbent samarbejde, give den rette dialog, som sikre at slutproduktet opfylder dine ønsker og behov bedst muligt. 

Værdier / CSR

Hos Palle Johansen A/S har vi altid haft et stort engagement, i at hjælpe de i samfundet, der har behov for hjælp med at komme på arbejdsmarkedet. Vi har ofte flere på flexjob, jobprøvning, pension og i praktik. Disse medarbejdere indgår så vidt muligt på lige fod med virksomhedens øvrige ansatte, dog med hensyn til deres individuelle behov.

Flere af de medarbejdere, der har været i disse stillinger, er i dag fastansat,  under uddannelse, eller kommet færdiguddannet videre i livet.

Vi har siden Udvikling Assens indførte SOCIALT ANSVARLIG mærket været stolte af at være en fast del af dette projekt

Bæredygtigt Byggeri

Bæredygtighed i forbindelse med dit projekt er noget der bliver taget seriøst i Palle Johansen A/S, vi ønsker at følge med tiden og derfor har vi også fokus på dette.

Vi har i samarbejde med Realdania, udvikling Assens og 2 andre virksomheder i Assens Kommune, deltaget  i et projekt om udvikling af små og mellemstore virksomheders bæredygtige udvikling, i forbindelse med denne bæredygtige virksomhedsudvikling, har vi haft flere medarbejdere på et eller flere kurser inden for bæredygtig byggeri. Det gælder både projekteringen og selve udførelsen.

Derudover, gennemfører vi i 2022-2023 en produktionshal for Broen A/S, som bliver certificeret som DGNB Guld

DGNB er en dansk tilpasset norm, der har sin oprindelse i de Tyske normer, normen er tilpasset til de danske myndigheds- og klimakrav, herunder krav vedr. bygningsreglement, arbejdsmiljø og energi, DGNB arbejder med tre søjler Økonomi, Social og Miljø, med ligevægt på alle tre ben, hvorfor den kaldes den eneste norm med absolut bærdygtighed

Vi har en Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri ansat i vores projekteringsafdeling, vi rådgiver som en selvfølge i bæredygtighed i forbindelse med udarbejdelse af der projekter vi har som egenprojektering