Menu

Kontakt
×
Ansøgning

Overskrift

Søg stillingen: Kerneområder

Udfyld dine oplysninger herunder

Vedhæft din ansøgning og CV

Størst tilladte upload: 268.44MB
Afkrydsningsfelter
Ansøgning Uopfordret

Overskrift

Søg uopfordret

Udfyld dine oplysninger herunder

Vedhæft din ansøgning og CV

Størst tilladte upload: 268.44MB
Afkrydsningsfelter

Erhvervs -og boligbyggeri

Erhvervs- og boligbyggeri er en type byggerier vi har rigtig stor erfaring med. Det betyder at flere medarbejdere har en mangeårig erfaring med forskellige typer af erhvervs- og boligbyggeri. Vi vil helst involveres så tidligt som muligt i processen, for at kunne udnytte kompetencer og erfaringer bedst muligt. Af kunder gennem de sidste 5 år, kan nævnes: Broen A/S, Cabinplant, Boligforeningen Kristiansdal, Vista Ejendomme, Lactosan A/S, HJ Hansen A/S, Fipros A/S og mange flere. 

 Vi har selv en bygningskonstruktør ansat, som kan tegne projekterne, fra start til slut eller overdrage det til en arkitekt undervejs, når man har løst de praktiske udfordringer. På den måde løses idé-fasen meget smidigt og hurtigt. 

Genbrugsstationer

Genbrugsstationer og affaldshåndtering er et område, som vi siden 2014 har udført mange forskellige typer byggerier inden for affaldshåndtering. Af nye genbrugspladser siden 2014, kan nævnes Assens, Fåborg, Nyborg, Glostrup, Hårby, Ringe, Årslev og Korsør. Derudover er der bygget omlasterstation i Rudkøbing og flere større og mindre projekter for HJ Hansen Genvinding.  

Vi vil derfor påstå at vi nok er den hovedentreprenør der har størst erfaring med genbrugspladser i DK. Projekterne er udført både som hoved- og totalentrepriser. 

Jord & anlæg

Vi har gravemaskiner fra 2-30 tons og kan løse alle jord- og kloakarbejder(kloakopgaver). Med erfarne medarbejder inden for jord og kloak, er vi rustet til at løse mange forskellige typer opgaver. 

Der er mange forskellige jordtyper i DK og metode og proces kan variere fra område til område, for at få jordarbejdet til at forløbe mest effektivt og med det bedste resultat. 

Både projektledere og medarbejdere i anlægsafdelingen, har flere års erfaring med små og store anlægsopgaver. Hver enkelt opgave, løses derfor i et samarbejde fra dag ét, for at få den rigtige proces og fremdrift. 

Murerarbejde

Nyt badeværelse, renovering af facade og mange andre mureropgaver løses professionelt. Små og mellemstore mureropgaver af forskellig slags, løses med høj faglighed, alt lige fra en løs tagsten til et nyt hus, eller en fredet bygning.

Fra ide til virkelig

Vi sætter en ære i at komme med den gode ide, nogen gange skal man omkring mange ideer, andre gange, rammer man den første gang.  

Ved vores interne projektering, som foregår i 3D, kan vi lynhurtigt udarbejde 3D illustrationer, så bygherren kan se hvordan ”virkeligheden” bliver i sidste ende. 

Beton

Både projektledere og medarbejdere i betonafdelingen, har flere års erfaring med små og store betonopgaver. Hver enkelt opgave, løses derfor i et samarbejde fra dag ét, for at få den rigtige proces og fremdrift. 

DEN BEDSTE SAMARBEJDSPARTNER DU KAN FÅ TIL DIT PROJEKT.

Ring eller skriv til os og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vores altid konstruktive medarbejdere og eksperter står klar til at føre dig ordentligt fra start til slut.